Portfolio

Een selectie van mijn werk...
Colorfully Pale III, Astrid Stoffels, Mixed media, olieverf, new artwork, kwetsbare nature, plastic soup, oceans clean up, Dutch artist, Art collectors, kunst verzamelen,

COLORFULLY PALE III (koop en huur bij ArtZaanstad)

Gem. techniek, Olieverf op gebruikt linnen 30 x 40 cm

Wat zal de toekomst brengen?
Mijn werk gaat over de schoonheid, de kracht en de kwetsbaarheid van de natuur. Thema’s die mij bezighouden. De vele schokkende documentaires over de milieuvervuiling wereldwijd raken mij enorm.
In dit werk maak ik gebruik van gemengde techniek, Olieverf op gebruikt linnen. De voor het oog vrolijke en kleurrijke plastic sushideksels staan echter symbool voor vervuiling. Onze Aarde warmt op met desastreuze gevolgen voor mens, dier en natuur. De rafels en het onbewerkte linnen laten het verval zien.
Ik wil de kijker bewust maken van de tweestrijd tussen schoonheid en kracht aan de ene kant en het verval, de vernietiging en de kwetsbaarheid aan de andere kant.
We zullen echt alles op alles moeten zetten om de opwarming van de Aarde te beperken want straks zijn de enige kleuren in de zee, het plastic dat daar rondzwerft door toedoen van de mens.